Bespaar € 50,- op je volgende e-bike van Rad Power BIkes

Ontdek de vrijheid van elektrisch fietsen met RadPowerBikes bij Fietskorpel

Ontdek de vrijheid van fietsen met RadPowerBikes! Bij Fietskorpel kunt u nu de nieuwste modellen proefrijden, waaronder de Radrunner 2, Radrunner 3 Plus, Radexpand 5, Radcity 5 Plus Step-Thru, RadRhino 6 Plus en RadWagon 4. Ervaar zelf hoe het is om te rijden op deze krachtige elektrische fietsen en ervaar het gemak en plezier van fietsen op een hoger niveau. Bezoek Fietskorpel vandaag nog en maak een testrit!

Maak je klaar voor het allereerste Rad Europe testrit evenement bij Fietskorpel!

Ben jij klaar voor het allereerste Rad Europe testrit evenement? Dit evenement is perfect voor fietsliefhebbers die de meest populaire RAD-fietsen willen testen voordat ze tot aankoop overgaan. Maak gebruik van de mogelijkheid om rond te lopen en de fiets van jouw interesse uit te proberen en ontvang een korting van € 50 bij het bestellen via onze affiliate link. Onze professionele montage service is ook beschikbaar tegen een aantrekkelijke prijs voor jouw gemoedsrust. Mis dit spannende evenement aan het begin van het echte fietsseizoen niet! Bezoek Onze Fietswinkel in Voorburg en geniet van een gepersonaliseerde fietswinkelervaring.

Kom proefrijden op de volgende Rad Power Bike Fietsen

RadRunner 2

De RadRunner maakte indruk als de eerste e-bike in bromfietsstijl, ontworpen om je de ervaring van een traditionele of transportfiets te geven.

RadRunner 3 Plus

De nieuwste aanwinst in de RadRunner-familie is vakkundig ontworpen om optimaal te profiteren van je fiets, of je er nu op uit trekt om nieuwe plekken te ontdekken.

RadExpand 5

De RadExpand 5 is Rad’s vijfde generatie vouwfietsen. We hebben onze als ‘beste elektrische vouwfiets’ uitgeroepen e-bike verfijnd en verder ontwikkeld tot de RadExpand.

RadCity 5 Plus Step Thru

De RadCity 5 Plus met zijn innovatieve mix van comfort, stijl en veelzijdigheid is nog maar het begin. Deze elektrische fiets biedt een compleet nieuwe ervaring voor de moderne stadsfietser, speciaal ontworpen voor al je ritten in de ‘city’.

RadRhino 6 Plus

Sinds de introductie in 2017 is de veel verkochte RadRhino in heel Europa de ultieme e-bike voor echte avonturiers. De RadRhino 6 Plus bouwt niet alleen verder op dit paradepaard uit onze stal met elektrische fietsen maar is ook echt baanbrekend.

Over de Fietsenmaker in Voorburg

Even voorstellen,
Ik ben René Korpel fietsenmaker van beroep sinds 1979, Diploma toen in die tijd Fiets bromfiets monteur. Waarvan nu al weer 11 jaar als zelfstandig ondernemer. Een typisch geval van je hobby je werk kunnen maken. Het idee om alleen te repareren is ongeveer 20 jaar geleden begonnen, toen kon je al op meerder plaatsen een fiets kopen buiten de vakhandel om. Klanten konden niet overal terecht met hun fiets die ergens anders was gekocht. Mijn motto is, een fiets is een fiets en een klant is een klant. Ik doe dit vak nog steeds met veel plezier.