Beste Klanten,

We zijn verhuisd naar een nieuwe locatie op Stationsplein 1, 2275 AZ, Voorburg. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe ruimte en kijken er naar uit om u te verwelkomen op onze vernieuwde locatie. Onze dienstverlening en producten blijven onveranderd en we blijven u dezelfde hoge kwaliteit bieden als voorheen.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over onze verhuizing of onze diensten en producten.

We kijken er naar uit om u te zien op onze nieuwe locatie!

Met vriendelijke groet,
René

Tweewielerservice René Korpel: de fietsenmaker in Parkweg, Voorburg voor reparatie en onderhoud van alle fietsen

Tweewielerservice René Korpel is uw betrouwbare fietsenmaker in Voorburg. Wij bieden deskundige reparaties en onderhoud voor alle soorten fietsen, evenals de aankoop van nieuwe en tweedehands fietsen. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw fiets snel en vakkundig wordt gerepareerd.

Met ons online reserveringssysteem kunt u eenvoudig een reparatie inplannen op een dag dat u het beste uitkomt. Bezoek onze winkel en laat u overtuigen door onze service en kwaliteit. Bij Tweewielerservice René Korpel bent u verzekerd van deskundige reparaties en onderhoud. Kom langs en ontdek waarom wij de beste fietsenmaker in Parkweg, Voorburg zijn!

DIENSTEN FIETSENMAKER PARKWEG, VOORBURG

Fietsreparatie bij de Fietsenmaker Voorburg

Fietsreparatie PARKWEG, VOORBURG

Snelle en deskundige fietsreparatie in Parkweg, Voorburg. Bij Tweewielerservice René Korpel is uw fiets in goede handen. Kom langs voor een vakkundige reparatie!

Fiets Onderhoudsbeurt (+Reparatie)

Houd uw fiets in topconditie met een professionele onderhoudsbeurt bij Tweewielerservice René Korpel in Parkweg, Voorburg. Deskundige monteurs staan klaar om uw fiets weer als nieuw te maken!

Openingstijden Fietsenmaker Parkweg, Voorburg

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact Fietsenmaker Parkweg, Voorburg

Adres Fietsenmaker in Parkweg, Voorburg

Stationsplein 1
2275 AZ, Voorburg

Bereikbaarheid Fietsenmaker Parkweg, Voorburg


Plan je route in naar de Fietsenmaker in Voorburg

Maak je klaar voor het allereerste Rad Europe testrit evenement bij Fietskorpel!

Ben jij klaar voor het allereerste Rad Europe testrit evenement? Dit evenement is perfect voor fietsliefhebbers die de meest populaire RAD-fietsen willen testen voordat ze tot aankoop overgaan. Maak gebruik van de mogelijkheid om rond te lopen en de fiets van jouw interesse uit te proberen en ontvang een korting van € 50 bij het bestellen via onze affiliate link. Onze professionele montage service is ook beschikbaar tegen een aantrekkelijke prijs voor jouw gemoedsrust. Mis dit spannende evenement aan het begin van het echte fietsseizoen niet! Bezoek Onze Fietswinkel in Voorburg en geniet van een gepersonaliseerde fietswinkelervaring.

EVEN
VOORSTELLEN

Ik ben René Korpel fietsenmaker van beroep sinds 1979, Diploma toen in die tijd Fiets bromfiets monteur. Waarvan nu al weer 11 jaar als zelfstandig ondernemer. Een typisch geval van je hobby je werk kunnen maken. Het idee om alleen te repareren is ongeveer 20 jaar geleden begonnen, toen kon je al op meerder plaatsen een fiets kopen buiten de vakhandel om. Klanten konden niet overal terecht met hun fiets die ergens anders was gekocht. Mijn motto is, een fiets is een fiets en een klant is een klant. Ik doe dit vak nog steeds met veel plezier.