Tweewielerservice René Korpel: de fietsenmaker in Leidschendam voor reparatie en onderhoud van alle fietsen

Tweewielerservice René Korpel is uw betrouwbare fietsenmaker in Leidschendam Wij bieden deskundige reparaties en onderhoud voor alle soorten fietsen, evenals de aankoop van nieuwe en tweedehands fietsen. Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw fiets snel en vakkundig wordt gerepareerd.

Met ons online reserveringssysteem kunt u eenvoudig een reparatie inplannen op een dag dat u het beste uitkomt. Bezoek onze winkel en laat u overtuigen door onze service en kwaliteit. Bij Tweewielerservice René Korpel bent u verzekerd van deskundige reparaties en onderhoud. Kom langs en ontdek waarom wij de beste fietsenmaker in Voorburg zijn!

DIENSTEN FIETSENMAKER Leidschendam

Fietsreparatie bij de Fietsenmaker Voorburg

Fietsreparatie Leidschendam

Snelle en deskundige fietsreparatie in Leidschendam. Bij Tweewielerservice René Korpel is uw fiets in goede handen. Kom langs voor een vakkundige reparatie!

Fiets Onderhoudsbeurt (+Reparatie)

Houd uw fiets in topconditie met een professionele onderhoudsbeurt bij Tweewielerservice René Korpel in Leidschendam. Deskundige monteurs staan klaar om uw fiets weer als nieuw te maken!

Openingstijden Fietsenmaker Leidschendam

Maandag
Gesloten
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact Fietsenmaker Leidschendam

Adres Fietsenmaker in Leidschendam

Stationsplein 1
2275 AZ, Voorburg

Bereikbaarheid Fietsenmaker Leidschendam


Plan je route in naar de Fietsenmaker in Voorburg

EVEN
VOORSTELLEN

Ik ben René Korpel fietsenmaker van beroep sinds 1979, Diploma toen in die tijd Fiets bromfiets monteur. Waarvan nu al weer 11 jaar als zelfstandig ondernemer. Een typisch geval van je hobby je werk kunnen maken. Het idee om alleen te repareren is ongeveer 20 jaar geleden begonnen, toen kon je al op meerder plaatsen een fiets kopen buiten de vakhandel om. Klanten konden niet overal terecht met hun fiets die ergens anders was gekocht. Mijn motto is, een fiets is een fiets en een klant is een klant. Ik doe dit vak nog steeds met veel plezier.